söndag 14 augusti 2011

Krypgrundsisoleringen på plats

Nu har vi lagt krypgrundsisolering (LFS-25) över byggplasten. Ett lättarbetat material som påminner väldigt mycket om liggunderlag. Det gick bra att klämma in mattan under under fogskumsträngen som jag fäste plasten med.

Från och med nu är det skorna av om man ska beträda vår torpargrund! :) Det är faktiskt riktigt behagligt att röra sig på marken. Det trodde jag aldrig för två månader sedan... Man känner direkt att krypgrundsisoleringen gör nytta då det blir varmare.

2 kommentarer:

  1. Hej. Är krypgrundisoleringen så pass bra och gör så stor skillnad att det är värt att krypa i grunden igen och lägga ut den. Har precis gjort samma jobb som du men måste krypa överallt. Är markkylan en stor del av en kall krypgrund? Har ca 11-12 grader där nu när det är -10 ute. För övrigt är detta Sveriges bästa sida om krypgrund. Mkt bra! /bjorn.rubin@ektv.nu

    SvaraRadera
  2. Hej Rubin! Tack för komplimangen!! :)
    Jag tror det är värt besväret. Den är enklare att lägga än plasten och det blir mycket behagligare att krypa och åla runt på marken när den ligger där. Och varje grad varmare sparar kronor i slutändan på elräkningen. Lycka till!

    SvaraRadera